Rioolreiniging Dongen

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Rioolreiniging Dongen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw riool kan reinigen in Dongen? Rioolservice Tilburg staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw riool te reinigen in Dongen.

Rioolreiniging voor elk rioolprobleem

Of het nu gaat om een simpele verstopping, een zware verstopping, een verkeerde aanleg van het riool of een beschadiging van buitenaf, wat uw rioleringsprobleem ook is, wij lossen het zo snel mogelijk op. Wij maken gebruik van moderne en specialistische apparatuur, waardoor we u snel helpen aan een goed functionerend riool.

Werkwijze rioolreiniging

Wij beschikken over diverse maten hogedruk- en spiraalmachines voor het verhelpen van verschillende soorten verstoppingen. Voor het ontstoppen van grondafvoerleidingen rondom uw huis maken we gebruik van hogedrukreiniging. De leiding wordt schoongespoeld, zodat de vervuiling, en dus de verstopping opgelost wordt. Afvoerleidingen binnenshuis worden veelal op mechanische wijze gereinigd. Verstopping van uw gootsteen, douche, wastafel of bad afvoer lossen we op deze wijze snel en gemakkelijk op.

24 uur per dag, 7 dagen per week

De specialisten van Rioolservice Tilburg staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om uw riool te reinigen. Wij zorgen er ook voor dat de onderliggende oorzaak van uw rioolprobleem achterhaald wordt, waardoor we het probleem snel en gericht kunnen oplossen. Neem voor meer informatie contact op met Rioolservice Tilburg.

Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie van rioolontstoppingsbedrijven: Rioolservice Nederland.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Tilburg lost het op! € 100,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Aarzel niet bij een riool probleem, maar neem contact met ons op.

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 013-2070073

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.

Contact

Rioolservice Tilburg
Copyright © 2024 Rioolservice Tilburg. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie