Afvoerstank Dongen

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Afvoerstank Dongen

Heeft u last van afvoerstank in Dongen? De specialisten van Rioolservice Tilburg staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om afvoerstank in huis op te lossen.

Oorzaken afvoerstank

Afvoerstank ontstaat nooit spontaan, er moet altijd een onderliggende oorzaak zijn. Meestal is afvoerstank een teken dat er iets mis is met de riolering. Ten eerste is het belangrijk te achterhalen waar de afvoerstank precies vandaan komt. Mogelijkheden zijn dat de stank afkomstig is van de afvoer van uw douche of gootsteen. Daarnaast kan het ook goed mogelijk zijn dat er een probleem is met de ontluchting of riolering die zich onder uw huis bevindt.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Gelukkig is dit probleem gemakkelijk oplosbaar. De specialisten van Rioolservice Tilburg staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om de afvoerstank te verhelpen. Wij inspecteren uw riool grondig om zo vast te stellen of er verstoppingen of scheuren in het riool aanwezig zijn. Mocht dit het probleem niet blootstellen, dan kunnen wij ook gebruik maken van rookdetectie. Met behulp van een milieuvriendelijke rook kunnen wij vaststellen of er toch ergens kleine scheuren of gaten in het riool aanwezig zijn.

Wilt u zo snel mogelijk af van een afvoerstank in Dongen? Neem dan contact op met Rioolservice Tilburg.

Wij zijn aangesloten bij de landelijke organisatie van rioolontstoppingsbedrijven: Rioolservice Nederland.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Tilburg lost het op! € 100,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Aarzel niet bij een riool probleem, maar neem contact met ons op.

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 013-2070073

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.

Contact

Rioolservice Tilburg
Copyright © 2024 Rioolservice Tilburg. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie